Kevin.Murphy

KEVIN.MURPHY

KEVIN.MURPHY is één van ’s werelds meest gevraagde haarstylisten met een grote staat van dienst in de wereld van fashion, fotografie, editorial en film. Hij werkte samen met toonaangevende fotografen als Patrick Demarchelier, maakte naam door zijn styling voor internationale edities als Vogue en Harper’s Bazaar en ontwierp nieuwe looks voor Kylie Minogue en Penelope Cruz. Vogue bekroonde hem zelfs tot de uitvinder van de ‘beach look’. Niet voor niets is Kevin één van de meeste gerespecteerde haarstijlisten van deze tijd.

ECOFRIENDLY

Bij KEVIN.MURPHY dragen wij ons steentje bij. Zo zijn al onze verpakkingen recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Wij gebruiken natuurlijke ingrediënten uit bronnen die op duurzame en innovatie manier worden geoogst. Wij testen op modellen en niet op dieren! Niet voor niks heeft PETA ons Cruelty Free benoemd op de lijst van dierproefvrije haarproducten.
Onze verpakkingen zijn al handig in gebruik, maar ze zijn vooral ontworpen zodat er meer in producten in één doos passen. Minder en kleinere dozen, betekent minder ruimte in de vrachtwagen en dus minder CO2 uitstoot. Daarnaast zijn alle dozen die wij gebruiken van gerecycled karton.

Wij doneren ook geld aan het Climate Reality Project van Al Gore voor elke fles SESSION.SPRAY die wij verkopen.

KRACHT&VITALITEIT

Kevin’s producten hebben een doel: het product mag het haar niet verzwaren en het moet kracht en vitaliteit aan het haar geven. De inspiratie voor dat doel vindt hij vooral in de gezichtsverzorging en dat vertaalt hij naar zijn eigen haircare lijn: KEVIN.MURPHY. De producten bevatten duurzame ingrediënten, zoals: essentiële oliën, vitamines, natuurlijke antioxidanten en plantenextracten. KEVIN.MURPHY producten zijn sulfaat en parabeen vrij.

MEETMILU

Meet MILU

Nieuw in ons assortiment zijn sheet maskers!
Geïnspireerd door de dagelijkse Zuid-Koreaanse beauty routine introduceert MILU de volgende must haves: SHEET MASKS.
Niet alleen heeft zij de beste en meest unieke ingrediënten geselecteerd, het is ook nog een makkelijk in gebruik!!

De MILU collectie is een toevoeging aan en geen vervanging van je dagelijkse beauty routine. Ze is er op elk moment dat je huid een extra boost & glow nodig heeft, of jij jezelf een verwen moment gunt. Lekker op de bank, tijdens een lange vlucht of nog even voor een nachtje uit. Er zijn 6 verschillende sheet maskers én een spons voor optimale dagelijkse reiniging/exfoliëring van jouw huid.

Wear it, Love it, Share it!

Celphar

Clephar

Clephar gelooft in de combinatie van natuur en wetenschap om het huidverouderingsproces tegen te gaan. Zij brengt deze 2 werelden samen om huidproblemen snel & effectief op te lossen en de gezonde huid verder te verbeteren. Het goede van natuurlijke kiemcellen en -extracten wordt succesvol gecombineerd met de laatste farmaceutische ontwikkelingen en technologieën!

Clephar is ontstaan uit een passie om mensen te helpen. Daarom werkt zij in haar laboratorium in België altijd nauw samen met dermatologen en cosmetologen om zo verzekerd te zijn van de best presterende & veilige producten! Door te produceren in kleine hoeveelheden garanderen wij stabiliteit, versheid en potentie van het product.

Clephar heeft zich gespecialiseerd in het produceren van huidverbeteringsproducten van de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarom werkt zij met de beste ingrediënten & transportsystemen. Dit alles leidt tot een bewezen resultaat! Ook biedt zij effectieve, huidverbeterende behandelingen met een intens wellness gevoel.