KAPSALON ELST

KAPSALON ELST

Zodra je plaats neemt aan de wastafel begint jouw verwenbeurt!
Hoofdmassage tijdens het wassen met de voetjes omhoog, professioneel persoonlijk advies en een touch up van je make-up tijdens een kleuring. Dat noemen wij Service!
Laat je adviseren voor de juiste thuisproducten om het beste uit jouw kapsel te halen.

Bij onze Kapsalon in Elst  kun je terecht voor veel behandelingen. Knippen, stylen, kleuring, permanent, haarextensions, bruidskapsel en opsteken.

 

Jouw haar wordt gekleurd met GOLDWELL óf KEVIN.MURPHY.

GOLDWELL.is een vooruitstrevend en innoverend merk, die al jarenlang aan de top staat voor haarkleuringen. Voor de heren is er een Men Reshade kleuring. Voor constant natuurlijke, transparante grijsreductie – zonder helmeffect, zonder zichtbare uitgroei.

SCHOONHEIDS
SALON

SCHOONHEIDSSALON ELST

Allure Hair & Beauty  in Elst heeft ook een uitgebreide schoonheidssalon. Zowel dames als heren zijn bij ons van harte welkom.
Wij gaan voor huidverbetering, maar zeker ook voor ontspanning! Onze schoonheidsspecialisten worden regelmatig getraind zodat wij jou het beste kunnen bieden. Samen met jou zorgen wij dat je huid in topconditie komt!

Wij hebben 2 behandelkamers ingericht met ensuite deuren. Daarmee kunnen wij solo behandelingen én duo behandelingen bieden!
Kom samen met je partner, moeder, zus, broer of bestie genieten!

 

Je kunt bij onze schoonheidssalon terecht voor de volgende behandelingen:

 

Bekijk ons volledige aanbod en boek hier nu zelf je behandeling of bel met 0481-373131!

NAGELSALON

NAGELSALON ELST

Wil jij mooi verzorgde nagels? Dat kan! In onze nagelsalon in Elst kun je terecht voor de volgende nagelbehandelingen.

 • Manicure. Bij deze behandeling verzorgen wij de natuurlijke nagel en de handen.
 • BIAB. “Builder In A Bottle” Een flexibele versteviging voor de natuurlijke nagel met een “natural soft” look. Blijft onder de beste omstandigheden wel 4 weken zitten. Het voordeel van de flexibiliteit is dat het bij het stoten van de nagels niet breekt! Wij werken met “The Gelbottle” omdat deze volledig afweekbaar is. Je nagels blijven bij deze 100% gel treatment super gezond!
 • Gel-X-Tips. Wil jij lange nagels? Dan is de Gel-x-Tips verlenging bij uitstek geschikt voor jou! Voor deze nagelbehandeling kom je elke 3 weken terug.
 • SoPolish kleurgel. Dit geeft ook een minimale versteviging en blijft 2 tot 3 weken zitten. Dit is afhankelijk per persoon en de omstandigheden.

Elke behandeling is af te sluiten met paraffine pakking.

 

PEDICURE ELST

Voeten.. Het ondergeschoven kindje.

Toch loop  je er iedere dag op. Of je nu problemen aan de voeten hebt of niet, af en toe verdienen ze een goede behandeling! Wij knippen de nagels, verwijderen eelt, likdoorns en ingegroeide teennagels. We werken met een nat techniek waardoor de behandeling als prettig ervaren wordt.

Wil je mooie verzorgde teennagels? Ook op de teennagels brengen wij een mooie French of kleurgel aan.

TIPS VOOR LANG MOOIE NAGELS!

 • Nagelriemen verzorgen. Verzorg je nagelriemen met een olie of crème en duw ze regelmatig terug. Zo blijven je eigen nagels mooi en nagelriemen sterk.
 • Lengte. Laat de nagels niet te lang worden! Onbewust stoot je ze en komen er luchtbellen onder.
 • Niet pulken, trekken of kapot maken. Gaan de randjes los zitten? Vijl het bij met een buffervijl geef het een topcoat. zo heb je minder de neiging eraan te zitten.
 • Geen aceton. Dit lost acryl op. Nagellakremover zonder aceton kun je wel gebruiken.
 • Bescherm. Draag handschoenen bij het poetsen. Niet alleen voor je nagels maar ook voor je handen.
 • Je nagels zijn geen tools. Gebruik je nepnagels niet als gereedschap. Hiermee beschadig je ze en je loopt het risico dat een nagel scheurt en/of afbreekt. Dat is pijnlijk en het beschadigd je natuurlijke nagel.
 • Verwijder nooit zelf. Begin er niet aan, ook al zijn ze nog zo lelijk. Je gaat de natuurlijk nagel beschadigen!
  Bel meteen voor een afspraak met 0481-373131.
SPRAY TANNING

SPRAY TANNING

Terug van weggeweest! In onze vernieuwde en verduurzaamde salon hebben wij een aparte ruimte gecreëerd voor Spray Tanning. Je wordt gesprayd in onze, met daglicht verlichte, proessionele  cabine.

Wij werken met MineTan assortiment waarmee wij een bronzen gloed op maat maken op basis van het huidtype, de tint en de gewenste huidafwerking! Van een gouden zonovergoten gloed tot een diepe, rijke warme donkere bruine kleur tot de diepste, donkerste van alle ultradonkere zelfbruiners. MineTan besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van de ingrediënten van haar producten. Deze producten zijn niet alleen goed voor de huid, maar ook diervriendelijk. Zij zijn vrij van parabenen, veganistisch, en bevatten 100% natuurlijk DHA. Kortom, het zijn kwalitatief hoogwaardige producten! 

TIPS: VOOR EN NA HET BRUINEN

Voor

• Exfolieer en hydrateer 
24 uur voordat je de zelfbruining aanbrengt, met aandacht voor ellebogen, knieën, enkels en andere probleemzones.
• Was of scheer minstens 48 uur voorafgaand aan de behandeling.
Hierdoor hebben de poriën de gelegenheid te sluiten. Als je deze periode niet aanhoudt, kan stipvorming optreden.
• Breng op de dag van het zelfbruinen geen moisturizer, parfum, deodorant of make-up aan.
Deze producten kunnen een barrière vormen tegen de huid en kunnen voorkomen dat de bruiningsactieve stoffen zich gelijkmatig ontwikkelen.

Na

• Draag donkere, los zittende kleding,
strakke kleding en ondergoed kunnen vlekken veroorzaken. Draag loszittende schoenen.
• Hydrateer elke dag na het aanbrengen van de zelfbruiner.
of overweeg om een geleidelijke bruining te gebruiken, zodat je bruining voortdurend wordt aangevuld en je bruining langer blijft.
• Exfolieer na dag 5 dagelijks met een zachte body scrub 
om je huid te helpen nog meer vochtinbrengende crème te absorberen en het er mooi uit te laten zien en te laten voelen. Dit helpt ook om de kleur op natuurlijke wijze te laten vervagen en zal vlekken voorkomen.
 
“Plan je Tan” door op afspraak maken te klikken! De Spray Tanning staat dan onderaan de lijst!