HET TEAM VAN ALLURE

Alle dames van Team Allure worden jaarlijks getraind om op de hoogte te blijven van de nieuwste knip- en kleurtechnieken! Zij volgen trainingen bij de Goldwell en Kevin.Murphy waarmee wij werken in onze salon.

Ook onze schoonheidsspecialistes worden regelmatig getraind. Voor zowel behandelingen als producten.

Waarom trainen?
Alle dames bij ons zijn ervaren. Toch blijft onze branche nooit stilstaan door trends en noviteiten. Bovendien blijft ons team geïnspireerd en gemotiveerd. Wij zijn van mening dat wij alleen het beste kunnen bieden door op de hoogte te blijven. Daarom vinden wij trainingen heel belangrijk!

Hieronder alle dames op een rijtje!

JOY

Haarstyliste, Topstyliste

Ik ben Joy Spaan, woon op dit moment in Huissen met mijn vriend èn prachtige zoon en dochter waar ik dolgelukkig mee ben.
Van kleins af aan wilde ik al kapster worden. En die droom is uitgekomen, want ondertussen ben ik 11 jaar in dienst bij Allure.
Hier ben ik met veel plezier begonnen in mijn stage tijd. Gelijk werd ik mee het diepe in genomen en zijn we wekelijks gaan trainen. Zo kon ik dus ook na mijn stage tijd blijven om als Allround kapster aan het werk te kunnen.
Ik doe mijn werk met veel plezier, want het geeft mij een voldaan gevoel om mensen met een mooi kapsel de deur uit te laten gaan.
Ook vind ik mijn werk ontzettend leuk omdat ik fantastische collega’s heb!
En uiteraard zorgen onze gezellige klanten voor een top dag bij Allure!

 

De volgende dagen ben ik aanwezig:
Dinsdag, vrijdag en zaterdag

 

Vakantie: 29 juli tot en met 18 augustus

MARINDA

Haarstyliste, Topstyliste

Mijn naam is Marinda Baltus, geboren en woonachtig in Arnhem. Als derde in rij thuis ben ik mijn moeder en zus gevolgd en in 2016 gestart met de kappersopleiding. Als enige van de drie ben ik nu werkzaam binnen het kappersvak. Door ons kleine, fijne en behulpzame team heb ik de kans om bij te leren en verder te groeien. Mijn interesse ligt vooral bij het herenvak, de technieken van zowel vroeger als nu spreken mij het meest aan en leer ik graag meer over.

Groetjes Marinda

De volgende dagen ben ik aanwezig:
Maandag, woensdag, donderdag en zaterdag

Vakanties: 15 juni tot en met 29 juni en van 22 juli tot en met 11 augustus

 

JUDITH

Schoonheidsspecialiste, Wimperstylist, Pedicure, Nagelstylist & Permanente make-up artiest

Ik ben Judith Rutten. Geboren in Nijmegen, getogen in Grave en nu woonachtig in Arnhem met mijn gezin. Samen met mijn tweelingzus en onze teamleden (hecht team) runnen wij een ontzettend leuk en dynamisch bedrijf! Wat mijn beroep leuk maakt is het contact met jou!, dat je nooit uitgeleerd raakt, het onderhevig is noviteiten en je dus continu geïnspireerd wordt.

Wat vind ik voor jou belangrijk? Dat jij lekker in je vel zit. “Less is more” óf “the more the better”. Ik help jou bij het vinden van jouw Beautifull self!

De volgende dagen ben ik aanwezig:
Maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag

Heel veel liefs Judith

Vakantie: 29 juli tot en met 18 augustus

NATHALIE

Topstylist , Schoonheidsspecialist & Wimperstylist

Ik ben Nathalie Zaouzaou – Rutten, woonachtig in Elst met mijn prachtige gezin. Vanaf mijn vijfde levensjaar wilde ik al kapster worden. Later groeide dit uit tot de droom ‘een eigen salon’. Hoe gaaf is het dan dat mijn droom al op 22 jarige leeftijd is uitgekomen, en dan ook nog met mijn tweelingzus. Twinning is winning!
Samen met onze creatieve team kunnen wij jou van top tot teen verzorgen. Een heerlijk moment voor jezelf, wie wil dat nou niet!

De volgende dagen ben ik aanwezig:
Maandag, woensdag, donderdag en zaterdag

Liefs Nathalie

Vakantie: 8 juli tot en met 28 juli

LIEKE

Mijn naam is Lieke Vink, ik ben 18 jaar oud en woon in Bemmel. Ik ben afgestudeerd als schoonheidsspecialiste. na 3 jaar stage te hebben gelopen gaan we over op het echte werk, ik kom 3 tot 4 dagen werken en daarnaast volg ik 1 keer in de week een pedicure opleiding om mijn kennis nog verder te ontwikkeling. Ik vind het fijn om jou met een stralend gezicht naar huis te laten gaan na een ontspannen behandeling, waarvan je optimaal kan genieten.

Ik hoop je snel te zien bij mij in de stoel!

Liefs Lieke

Vakanties: 15 juli tot en met 28 juli en van 11 augustus tot en met 18 augustus

SHARON

Ik ben Sharon , ik woon op dit moment in Gendt samen met mijn vriend.
Op jonge leeftijd was ik al veel bezig met uiterlijke verzorging , dit was voor mij een droom om daar wat mee te gaan doen.
Inmiddels ben ik al 7 jaar werkzaam in het kappersvak en heb ik mijn kennis uitgebreid met een diploma nagelstyliste en schoonheids specialiste.
Ik ben erg leergierig, en vind het daarom leuk om mezelf te blijven ontwikkelen en klanten de deur uit te laten gaan volgens de laatste trends!

Groetjes Sharon

Vakanties: 26 augustus tot en met 1 september en van 23 september tot en met 6 oktober