HET TEAM VAN ALLURE

Alle dames van Team Allure worden jaarlijks getraind om op de hoogte te blijven van de nieuwste knip- en kleurtechnieken! Zij volgen trainingen bij de Goldwell en Kevin.Murphy waarmee wij werken in onze salon.

Ook onze schoonheidsspecialistes worden regelmatig getraind. Voor zowel behandelingen als producten.

Waarom trainen?
Alle dames bij ons zijn ervaren. Toch blijft onze branche nooit stilstaan door trends en noviteiten. Bovendien blijft ons team geïnspireerd en gemotiveerd. Wij zijn van mening dat wij alleen het beste kunnen bieden door op de hoogte te blijven. Daarom vinden wij trainingen heel belangrijk!

Hieronder alle dames op een rijtje!

JOY

Topstylist

Ik ben Joy Spaan, woon op dit moment in Huissen met mijn vriend èn prachtige zoon en dochter waar ik dolgelukkig mee ben.
Van kleins af aan wilde ik al kapster worden. En die droom is uitgekomen, want ondertussen ben ik 11 jaar in dienst bij Allure.
Hier ben ik met veel plezier begonnen in mijn stage tijd. Gelijk werd ik mee het diepe in genomen en zijn we wekelijks gaan trainen. Zo kon ik dus ook na mijn stage tijd blijven om als Allround kapster aan het werk te kunnen.
Ik doe mijn werk met veel plezier, want het geeft mij een voldaan gevoel om mensen met een mooi kapsel de deur uit te laten gaan.
Ook vind ik mijn werk ontzettend leuk omdat ik fantastische collega’s heb!
En uiteraard zorgen onze gezellige klanten voor een top dag bij Allure!

 

De volgende dagen ben ik aanwezig:
Dinsdag, vrijdag en zaterdag

MARINDA

Haarstylist

Mijn naam is Marinda Baltus, geboren en woonachtig in Arnhem. Als derde in rij thuis ben ik mijn moeder en zus gevolgd en in 2016 gestart met de kappersopleiding. Als enige van de drie ben ik nu werkzaam binnen het kappersvak. Door ons kleine, fijne en behulpzame team heb ik de kans om bij te leren en verder te groeien. Mijn interesse ligt vooral bij het herenvak, de technieken van zowel vroeger als nu spreken mij het meest aan en leer ik graag meer over.

De volgende dagen ben ik aanwezig:
Maandag, woensdag, donderdag en zaterdag

Groetjes Marinda

JUDITH

Schoonheidsspecialiste, Wimperstylist, Pedicure, Nagelstylist & Permanente make-up artiest
Ik ben Judith Rutten. Geboren in Nijmegen, getogen in Grave en nu woonachtig in Arnhem met mijn gezin. Samen met mijn tweelingzus en onze teamleden (hecht team) runnen wij een ontzettend leuk en dynamisch bedrijf! Wat mijn beroep leuk maakt is het contact met jou!, dat je nooit uitgeleerd raakt, het onderhevig is noviteiten en je dus continu geïnspireerd wordt.

Wat vind ik voor jou belangrijk? Dat jij lekker in je vel zit. “Less is more” óf “the more the better”. Ik help jou bij het vinden van jouw Beautifull self!

De volgende dagen ben ik aanwezig:
Maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag

Heel veel liefs Judith

NATHALIE

Topstylist , Schoonheidsspecialist & Wimperstylist

Ik ben Nathalie Zaouzaou – Rutten, woonachtig in Elst met mijn prachtige gezin. Vanaf mijn vijfde levensjaar wilde ik al kapster worden. Later groeide dit uit tot de droom ‘een eigen salon’. Hoe gaaf is het dan dat mijn droom al op 22 jarige leeftijd is uitgekomen, en dan ook nog met mijn tweelingzus. Twinning is winning!
Samen met onze creatieve team kunnen wij jou van top tot teen verzorgen. Een heerlijk moment voor jezelf, wie wil dat nou niet!

De volgende dagen ben ik aanwezig:
Maandag, woensdag, donderdag en zaterdag

Liefs Nathalie

 

LIEKE

Mijn naam is Lieke Vink, ik ben 17 jaar oud en woon in Bemmel. Ik zit nog op school en volg de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste Niveau 4 op het Roc Nijmegen. Daarna ga ik ook nog de opleiding Pedicure volgen. Sinds begin vorig schooljaar 2022 ben ik begonnen met stage lopen bij Allure, waar ik het heel erg naar me zin heb en erg veel leer. 

Door school en stage leer ik erg veel! Vorig jaar heb ik examen gedaan in hand-,nagel- en voetverzorging, visagie, harsen en lichaamsmassage. Deze behandelingen mag ik bij de klanten uitvoeren, wat ik echt heel leuk vind! Ook door de gezellige sfeer bij Allure maakt dat het nog leuker. Dit schooljaar kom ik elke woensdag het hele schooljaar lang stage lopen waar ik veel zin in heb! 

Liefs Lieke