Zon, Zomer.. Bescherm je huid!

16 juli 2019

Jouw huid verdient de beste bescherming tegen de zon! Wij bieden jou Clinical Suncare van Clephar. Bevat breedbandfilters en de verpakkingen zijn compact waardoor je ze ook makkelijk mee neemt op vakantie!

LEES VERDER

After work chic

30 mei 2019

Monochromatic Look Dát is de nieuwe voorjaarslook van Malu Wilz. Deze compacte fashion look heeft 2 oogschaduwtinten. 4 Roze lipsticks en een lekker felroze blush. Ook introduceert Malu Wil bij deze look een nieuwe waterproof concealer, de Longlasting Concealer, met een bijbehorend Concealer Brush.

LEES VERDER

TREAT.ME

30 mei 2019

Wil jij je haar in gezonde conditie houden? Verwen je haar regelmatig met een TREAT.ME hair treatment. Een gepersonaliseerde in-salon treatment bestaande uit vier behandelingen die je kunt vergelijken met een facial voor het gezicht.

LEES VERDER

Pluizig haar? Lees meer!

03 mei 2019

Pluizig haar. Vooral in regenachtige maanden is dit iets waar velen tegenaan lopen. Je zou maar net een sollicitatie hebben, wanneer een plensbui je mooie kapsel in een pluizerige pruik verandert. Geen ramp van wereldformaat, maar toch een vervelende bijkomstigheid van het wisselvallige klimaat in ons land. Maar gelukkig kan een pluizig kapsel nu verleden tijd zijn!

LEES VERDER

KEVIN.MURPHY COLOURING.ANGELS

30 september 2018

KEVIN.MURPHY brengt vier nieuwe kleurversterkende behandelingen, voor thuisgebruik,  op de markt de “Colouring. Angels”.

De Colouring.Angels zijn als het ware dé lipgloss voor het haar. Deze Colouring.Angels verbeteren de kleurtonen, neutraliseren ongewenste tonen en verbeteren de kleurlevensduur zonder pigment op te bouwen in je haar.

LEES VERDER